BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 14 October 2011

Prepare.Prepare.Prepare! We're Back =)

Kesibukkan makin terasa. Persiapan luarbiasa. Apakah dia???Krew2 dan staf2 semuanya skarang tengah sibuk buat preparation untuk ujibakat pertama PK3 yang bakal berlangsung di The Summit Mall Batu Pahat, pada 22 & 23 Oktober 2011. Ujibakat akan bermula pada pukul 10pg sampailah pukul 10mlm.
Ha, ingatan untuk orang2 Batu Pahat, kosongkan dua tarikh tu ye.Kita pakat pegi ujibakat ramai2.Ajaklah sedara mara, adik kakak, mak ayah, kawan2 semua pegi ujibakat. Mana lah tau kaaaann...kot2 bakat yang terpendam and terendam slama ni tu mungkin membuahkan hasil...sapa tau???Andakah pelakon yang kami cari???Ya,mungkin!


Tapiiii....sebelum pergi tu, make sure buatlah skit persediaan ye.Praktis skrip dulu,hayati betul2,jiwai watak tu habis2.Barulah mantap!hehehe...Suruhlah mak ke,ayah ke, adik kakak atau kawan2 jadi pengkritik  sebelum pergi ujibakat yang betul2 nanti. Mintak dieorang bagi kritikan yang membina. Lepas tu, baru lah boleh pergi ujibakat dengan yakin sekali. Tunjukkan kebolehan yang ada dalam diri tu yang selama ni terendam je.Hehehe. 

Apa lagi tunggu?Jomlah kita praktis.Mariiiiii.... =)

0 comments: